Vitame vas na nasich strankach, ktere by v budoucnu mely byt plne informaci, jak se zije v ruznych castech sveta, co by se melo ocekavat a jak tam spokojene prezit.

TYTO STRANKY JSOU O:

  • zivote ceskych zen v zahranici
  • kde nakoupit vyrobky podobne (nebo i stejne) ceskym zrovna tam kde zijeme
  • recepty
  • rady o vychove
  • informace o skolstvi
  • informace o bydleni
  • informace o zdravotnictvi v zahranici
  • …. a urcite si jeste neco vymyslime…

Nize uvedeny clanecek je take v nasich prispevcich, ale pro jistotu ho jeste publikuji na teto hlavni strance:

Vytvorila jsem mnoho kategorii, kam mohou smerovat nase tematicke prispevky, ktere chceme prodiskutovat nebo okomentovat apod. Mate-li jeste nejake jine kategorie, napiste… Pod kazdym prispevkem je policko a muzete pridat svuj comment nebo radu.

Prozatim mame kategorie jako napr.: Kde koupim? (potrebujete neco sehnat v okoli kde bydlite? – nekdo muze poradit), Nelibi se nam (napr. co se vam nelibi na americkych skolach ve vasem bydlisti, co by jste zmenili ve zdravotnictvi, apod.) O Detech, O Kojeni, O Vareni, O Skolach (co treba zajimaveho delaly vase deti ve skole), O Vyrobcich, Ktere vyrobky by jste doporucili (viz Rucni Mlynek), Ktere by jste nikomy nedoporucily, Odkazy na zajimave stranky apod.

Nezapomente vyuzivat nasi e-mailovou adresu: ceske.zeny@seznam.cz – jeste jednou vsak upozornuji posilejte pouze velmi dulezite otazky, na ktere nebudete moci najit odpoved na techto strankach. Nekdo pak prida vasi otazku do prispevku na tomto webu a pod otazkami budete moci najit v COMMENTS odpovedi od jinych devcat.

3 Responses to “ABOUT = O CESKYCH ZENACH”

  1. Marië Mollee Says:

    Zcela nahodou jsem pri hledani receptu narazila na vasi stranku. Vypada docela dobre, pro Cesku v zahranici urcite uzitecna. Jenom mala poznamka: spravne cesky se rekne MOUCNÁ JÍDLA a ne ‘moucne jidla’….

  2. ceskezeny Says:

    no tak no, prece nebudeme vrtat do gramatiky, kdyz info je mnohem dulezitejsi, nez chyba v jednom pismenku 😉

  3. sadek saed Says:

    Ja se mislim ceskych zenach jsou niji hescych zenach co by ekzestovaly na svete.

Leave a comment